Vi hittar det bästa för dig

 

Hörbart har auktoriserade hörselmottagningar i Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Norrtälje och Nynäshamn.

Att Hörbart är auktoriserad av Stockholms läns landsting innebär en trygghet för dig som kund, att vi arbetar enligt landstingets regler och direktiv. Det innebär även att du som kund kan ta del av de subventioner och möjligheter till finansiering som landstinget erbjuder dig som bosatt i Stockholms läns landsting.

Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav.
Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö!
På Hörbarts mottagningar har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder.

Vi på Hörbart anser att det är mycket viktigt att kunna skräddarsy bästa möjliga lösning för just dig.
Hos oss finner du hög personlig tillgänglighet, gå in på vår kontaktsida där du finner både mobilnummer och mailadresser till alla medarbetare.
Vi erbjuder gratis hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos Hörbart kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd.
Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under fliken våra tjänster. Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter och hur du utövar dina rättigheter enligt GDPR hos oss, kan du läsa mer här.
Välkommen till en av våra mottagningar, vi har god tillgänglighet och närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar.
Vi bjuder alltid på fika!

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig

Samtycke