Prova ut hörapparat

Hörbart är auktoriserad av Stockholms läns landsting. Vi arbetar enligt landstingets regler och direktiv.
Det innebär att du som kund kan ta del av de subventioner och möjligheter till finansiering som landstinget erbjuder.
Vi har alltid tid för dig, och vi finns bara ett telefonsamtal bort.
08 – 720 14 00.
Vi hörs!
Med tillgång till allt som finns på marknaden och djup kunskap om den senaste tekniken, kan vi visa dig hur vi efter dina förutsättningar och önskemål kan ge din hörsel helt nya möjligheter.

  • Vid det första besöket vill vi få reda på så mycket som möjligt om hörseln. Det gör vi genom att ta en anamnes samt utföra ett hörseltest om du inte redan har gjort det nyligen. Utifrån detta diskuterar vi tillsammans ifall vi ska gå vidare med att prova ut hörapparater och i så fall vilken modell.
  • Vid det andra besöket är hörapparater och eventuella tillbehör beställda. Vi provar ut dem genom att programmera apparaterna utifrån det senaste hörseltestet. Vi går sedan igenom hur hörapparaterna fungerar samt hur man rengör dem. Efter detta besök lånar du med dig hörapparaterna för att prova dem i dina vardagliga situationer.
  • Efter ett par veckor ses vi igen för att utvärdera hur hörapparaterna har fungerat. Om det är något som inte har varit bra försöker vi att åtgärda det på bästa sätt. Det kan vara så att vi behöver justera inställningarna t.ex.
  • När du är nöjd med hörapparaterna avslutar vi utprovningen. Efter det hör du av dig om du skulle behöva ytterligare justeringar, eller om du får något problem med dina hörapparater.

Läs mer om att välja hörselhjälpmedel i Vårdguidens broschyr.

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig