Titta gärna in hos oss

Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet utan långa väntetider och remisskrav. Välkommen till vår mottagning på Kungsholmen i korsningen mellan Fleminggatan och Arbetargatan. Vi har god tillgänglighet i gatuplan och närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Vi bjuder alltid på fika!

Hörbart är en auktoriserad hörselmottagning på Kungsholmen i Stockholm och i Nynäshamn.
Vårt mål är att förbättra våra kunders livskvalitet med hjälp av hörselförbättrande åtgärder utan långa väntetider och remisskrav.
Vi arbetar för ett hörbart samtal och en hörbar arbetsmiljö!
På Hörbart har alla det gemensamt att vi drivs av ett genuint intresse för hörsel, vi avsätter mycket tid och kraft till att söka nya lösningar. Det roligaste som finns är när det kommer ny teknik som kan göra livet lättare för våra kunder.
Hörbart är inte bundet till någon enskild leverantör eller kedja då vi anser att det är mycket viktigt att kunna skräddarsy bästa möjliga lösning för just dig.
Hos oss finner du hög personlig tillgänglighet. Gå in på vår kontaktsida där du finner både mobilnummer och mailadresser till alla medarbetare.
Vi erbjuder gratis hörseltest, utförliga hörselutredningar och hörapparatutprovningar, anpassar arbetshjälpmedel och hjälper till med ansökan om finansiering via exempelvis Försäkringskassan. Hos Hörbart kan du prova ut individuella hörselskydd såsom musikerproppar och jägarskydd.
Här finns även specialkompetens inom hemhjälpmedel för TV och telefon. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med under fliken våra tjänster.

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig